Oturma odanız için harika kapitone battaniyeler

Kapitone örtüler ve battaniyeler, birçok eve geleneksel ve nostaljik bir his katar. Kapitone battaniye seçeneklerimiz, pahalı el yapımı ürünlere uygun fiyatlı bir alternatiftir ve makinede yıkanabilme avantajı sunar. Lacivert, yeşil ve gri gibi farklı renkler ve çeşitli tasarımlar arasında, yatağınıza ve mobilyalarınıza uyumlu bir seçenek her zaman vardır. Ev tekstili yelpazemizde 140x200 cm ve 130x180 cm boyutlarında seçenekler bulacaksınız.

Kapitone battaniyeleri aynı zamanda kanepenizi dekore etmek için de kullanabilirsiniz. Kapitone battaniyelerimiz, yaz sezonunda, sıcak geceler için yorganınıza harika bir alternatif olurken kışın film izlerken koltuğunuza yayılıp sarınmak için mükemmeldir.

Alışverişe başlamak için sayfamızı inceleyebilir veya size en yakın JYSK mağazasını ziyaret edebilirsiniz. 

Çok yönlü kullanım sunan kapitone battaniyeler

Beklenmedik yatılı misafirler, balkonda uzun sohbetler, piknik gezileri ve kanepede öğle vakti şekerlemesi. Bir kapitone battaniyenin kullanım alanları sınırsızdır. Bu çok yönlü ürünün ayrıca farklı artıları da mevcuttur.

  • Sağlamdır, sık dikişleri dolgunun kaymasına engel olur. 
  • Evinize renk katacak farklı renk ve desenlerde mevcuttur. 
  • Makinede yıkamaya dayanıklıdır ve nemli bez ile kolayca temizlenebilir.

JYSK'da, farklı renk ve desenlerde %100 pamuk veya %100 geri dönüştürülmüş polyester yüzeyli yıkanabilir kapitone battaniyeler sunuyoruz. Dekorunuza ve tarzınıza en uygun battaniye için hemen alışverişe başlayın.