Yılbaşı yastıkları ve örtüleriyle kanepe, yılbaşı elfleri ve yılbaşı dekoruyla pencere kenarı

Doğadan ilham alan İskandinav Yılbaşı dekoru

Geceler uzayıp hava sertleşirken, JYSK' un yeni Yılbaşı koleksiyonunun evinizi bir kış harikalar diyarına dönüştürmesine izin verin.

İskandinavya'nın dingin manzaralarından esinlenen koleksiyon, İskandinav Yılbaşı dekorunun özünü yakalayan geleneksel ve modern unsurların ve malzemelerin bir karışımını içeriyor.

Noel dekorasyon ağacı ve Noel mumu ile pencere kenarında asılı Noel çelengi

Koleksiyon, çam ağaçları ve yıldız motiflerinin yanı sıra çağdaş ve sakin bir dokunuş kazandıran toprak tonlarıyla tamamlanan Yılbaşı'nın klasik kırmızıları ve yeşilleri ile dış mekânları eve taşıyan parlak, doğadan ilham alan süslemeler içeriyor.

Doğadan esinlenildi

Mum ışığının yumuşak parıltısından ahşap ve tekstilin doğal güzelliğine kadar Nordic Mood koleksiyonundaki her bir parça sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratmak için özenle seçilmiştir.

Tek tek olduğu kadar birlikte de kullanılabilen bu ürünler, İskandinav ülkelerinde kutlama mevsimini tanımlayan özel hygge hissini arayanlar için mükemmeldir.

Mantar çelenkli yapay yılbaşı ağacı

FROST, dekorasyon için alan sağlayan dal aralıklarıyla tasarlanmış LED ışıklı yapay bir ağaçtır.

Örneğin keçe mantar çelenk LODUR, koleksiyonun ana ilham kaynağı olan doğanın altını çizmekte harika bir iş çıkarıyor. 

Çam ağacı, diğer ürünlerin birçoğunda da kendini tekrar eden bir unsurdur. Yemek servisi için üretilen AUSTRE dekoratif tepsi, tek başına kullanılabilen şık bir dekorasyon parçasıdır. AUSTRE, reaktif cilalı kilden üretilen çeşitli seramik yeni ürünlerden biridir. Bu özellik, her ürüne benzersiz ve doğal bir görünüm kazandıran bir tekniktir.

Kurabiyeli dekoratif tepsi, iki süs ağacı ve masa üzerinde mumlu mumluk

Aynı tekniğe sahip diğer ürünler MYSING dekorasyon ağacı ve STILBIT mumluktur. Her üç ürünün de herhangi bir Noel masasına geleneksel ve İskandinav bir hava katacağından emin olabilirsiniz.

Çam ağaçlarıyla süslü ELLE minder ve SELENIT polar örtü gibi rahat ürünler, kanepedeki doğal toprak tonlarına ve samimi ortama katkıda bulunuyor.

Yılbaşı yastıkları ve bir örtü ile kanepe

Ve tabii ki elfler olmadan Yılbaşı olmazdı: yeni İskandinav görünümüyle doğadan ilham alan yeni elfimizin adı LARVIKIT. Kabarık ve samimi bir görünüme sahip olan bu elf, tekstil ve kumdan el yapımı olarak üretilmiştir ve yeni doğal renk seçeneklerine sahiptir.

End table with two Christmas elves

Daha fazlasını keşfedin

Kılavuz: doğru büfeyi nasıl seçersiniz

Kılavuz: doğru büfeyi nasıl seçersiniz

Oturma odanız için doğru TV sehpasını seçin

Oturma odanız için doğru TV sehpasını seçin

Perdelerle gürültüyü, sıcağı ve soğuğu uzak tutabilirsiniz

Perdelerle gürültüyü, sıcağı ve soğuğu uzak tutabilirsiniz

Nordic mood koleksiyonu: büyük etkiye sahip küçük mobilyalar

Nordic mood koleksiyonu: büyük etkiye sahip küçük mobilyalar