Sıcak kum beji renginde nevresim takımı

Yatak odanızı yenilemek için nevresim setlerini kullanın

Nevresim seçiminiz yatak odanızın iç dizaynı üzerinde oldukça etkilidir çünkü nevresim takımları işlevselliğin ötesinde, evin en kişisel alanlarından birinin tarzını belirleyen dekoratif parçalardır. Canlı, minimalist desenlerden lüks dokulu kumaşlara kadar farklı çeşitleriyle nevresim setleri, yatak odanızın bambaşka bir havaya bürünmesini sağlayabilir. Sadece yorganınızı korumakla kalmaz, aynı zamanda yatak odanızı sadece size özel, şık ve konforlu bir sığınak haline getirirler. Göz alıcı bir nevresim setiyle yatak odanızın ambiyansında nasıl harikalar yaratabileceğiniz konusunda ilham alın.

Nevresim takımları, yatak odası estetiğinin zarif bir parçasıdır

Nevresim takımları ve nevresim setleri çok çeşitli desen, renk, motif, baskı ve kumaşlara sahiptir. Bunu temel sebebi yatak odanızın görünüşne hızla etki edebilmeleridir. Bu blogta yatak odanızın havasını ve estetiğini değiştirmek için kallanabileceğiniz nevresim takımlarımızdan bazılarını sizler için derledik.

DORTHE sıcak kum nevresim seti

DORTHE nevresim seti ile yatak odanızın dekorasyonuna sofistike ve zarif bir dokunuş yapın. Eğlenceli kare detaylarla süslenmiş yumuşak yüzeyi, yatak odanızın dekoruna derinlik katar. Nevresim seti sıcak bir kum renginde gelir ve her türlü stile zahmetsizce uyum sağlar.

BARBO lacivert saten nevresim seti

BARBO nevresim seti, zengin, derin mavinin sofistike tonlarıyla favorilerden biridir. Bambudan elde edilen %60 pamuk ve %40 viskon karışımından üretilen bu ürün, en iyi kumaşları bünyesinde barındıran bir seçimdir. FSC sertifikalı (FSC® N001715) viskon, yapıldığı bambuya kadar izlenebilir ve bu yatağa lüks yumuşak bir doku ve hafif bir parlaklık kazandırır. Geniş renk yelpazesiyle zahmetsizce her dekora uyum sağlayan göz alıcı bir nevresim takımı istiyorsanız BARBO sizin için harika bir seçim olacaktır.

lacivert, saten, çizgili nevresim seti

BARBO kum saten nevresim seti

BARBO nevresim seti ayrıca sıcak ve dinlendirici kum renginde de mevcuttur. Bambu kaynaklarına kadar izlenebilen %60 pamuk ve %40 FSC sertifikalı (FSC® N001715) viskoz karışımından üretilen bu nevresim seti, yatak odanızın stilini zahmetsizce bir sonraki seviyeye taşır. Viskon, nevresim setine yumuşak bir dokunuşun yanı sıra zarif bir parlaklık kazandırır. BARBO nevresim seti, çeşitli dekoratif tarzlara uyum sağlayarak sakin ve şık bir yatak odası ortamı yaratmanıza olanak tanır.

MARIA kareli desenli saten nevresim seti

Mavi ve kumun dingin tonlarıyla süslenmiş MARIA saten nevresim seti, her yatak odasına şıklık katıyor. Keyifli, kareli deseni, rahatlama için sakin bir atmosfer yaratır. Saten dokuması olağanüstü ipeksi bir parlaklığa sahiptir ve dokunuşu hassastır. Abartısız zarafeti ile bu nevresim seti, çeşitli dekoratif tarzlara kolaylıkla eğlence katarken yatak odanızı güzelleştirir.

OLGA pamuklu perkal çiçekli nevresim seti

OLGA nevresim seti yatak odanızın tarzını zahmetsizce geliştirir. Bu güzel nevresim seti zamansız bir beyaz renktedir ve narin, küçük çiçeklerle süslenmiştir. OLGA, kumaşın sıcaklığı ve nemi etkili bir şekilde düzenlemede mükemmel olan mat ve dayanıklı bir yüzeye sahiptir ve %100 pamuktan perkal dokuma ile üretilmiştir. OLGA nevresim seti minimalist tasarımı ve küçük çiçek detaylarıyla her yatak odasına neşeli bir çekicilik katar.

SHEILA mavi ve beyaz çizgili nevresim seti

SHEILA nevresim seti birçok kişi için popüler bir seçimdir. Beyaz ve mavi çizgili deseni, klasik tasarımın zamansız çekiciliğinin gerçek bir kanıtıdır. SHEILA nevresim takımını her dekorasyon stiline mükemmel bir uyum sağlayacak ve her yatak odasına sofistike bir dokunuş katacaktır. %100 pamuktan üretilen ipliğin yumuşaklığı, sizi rahatlamaya çağırıyor. İnce beyaz ve mavi şeritli zengin, sağlam bir şamre kumaşıyla bu nevresim seti, yatak odanızı yıllar boyunca süsleyecek kalıcı bir parçadır.

Uykunuza stil katın

Blogdaki önerilerimizin yanı sıra, ürün yelpazemizde farklı boyutlarda, renklerde, desenlerde, baskılarda ve kumaşlarda çok çeşitli nevresim setleri mevcuttur. Böylece zevkinize uygun, mükemmel nevresim setini bulabileceğinizden emin olabilirsiniz. 

Daha fazlasını keşfedin

Sezonun favori nevresimleri

Sezonun favori nevresimleri