Diş fırçalığı ve sabunluk bulunan bir bankın üzerinde mavi havlu yığını

Sezonun trend banyo aksesuarları

Deneyimli satın almacımız Kathrine Møller Vinther, banyo kategorisinin yeni ürünlerini özenle seçti. Kathrine, müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılama konusunda bir uzmandır, güncel trendlere, kaliteye, ve uygun fiyata büyük önem vermektedir: "Tarzın, banyo da dahil olmak üzere evin her odasına yansımasından daima hoşlanmışımdır. Bu nedenle iki farklı renk skalasında iki trend temasına odaklandım: Klasik İskandinav mavisi ve kum renklerinden, yumuşak gül ve pastel renklerle daha romantik, kadınsı bir evrene. JYSK'da her zaman herkes için bir seçenek vardır" diyor gülümseyerek.  

Romantik zarafet

"İlk olarak LISTERBY banyo setinin altını çizmek istiyorum. Banyo kategorimize yepyeni bir görünüm ve kalite getirdi" diye başlıyor Katherine. "Parlak ama zarif, çok sevimli bir beyaz inci görünümüne sahip. Hem klasik hem de romantik tarzda banyolara mükemmel uyum sağlıyor."

LISTERBY oldukça sağlam bir malzeme olan polyresinden üretilmiştir. Bu da onu çocuklu aileler ve işlevselliği ön plana koyanlar için mükemmel kılıyor.

Kathrine şöyle devam ediyor: "Ben olsam LISTERBY'yi yumuşak ve zarif, kum veya pembe renklerdeki havlularla kombinleyerek romantik bir stil yaratırdım."

LISTERBY gibi EDSBRO banyo aksesuar seti de yuvarlak şekilleri ve çeşitli yumuşak pastel renklerde, elle boyanmış küçük noktalarıyla oldukça narin bir görünüme sahiptir. 

EDSBRO serisi camdan yapılmıştır ve sabunluk ile diş fırçalığı içermektedir.  

"EDSBRO'yu pirinç ve altın gibi metalik dokularla tamamladığınızda ortaya çıkan bohem görünüme bayılıyorum. Sarı GISTAD havlu altını gerçekten öne çıkarıyor" diyor Kathrine.   

Klasik ve havalı banyo aksesuarları

Kathrine sözlerine şöyle devam ediyor: "Şimdi de yeni koleksiyonumuz STENINGE'ye biraz dikkat çekmek istiyorum. Sade ve klasik tasarımıyla çok havalı, ancak kırık beyaz ve bej renkli karolar sayesinde yine de modern ve rahat bir his veriyor."

STENINGE serisi bir sabunluk, bir diş fırçalık ve bir tuvalet fırçası içerir. Taştan yapılmıştır ve ton sür ton karo desenlidir.

Kathrine, "STENINGE'yi lüks havlumuz SORUNDA ile tamamlayarak banyoma modern bir görünüm kazandırırdım" diyor. 

Banyo stilinize son rötuşları yapın

"Bunlar yeni ürün yelpazesindeki en sevdiğim banyo setleriydi, ancak diğer birkaç ürünü de vurgulamak istiyorum. Öncelikle, STENINGE serisiyle mükemmel uyum sağlayan yeni kum renkli pedallı çöp kutusu ULLATTI," diye devam ediyor Kathrine. 

"İnce dikdörtgen şekli modern görünümün yanı sıra daha küçük banyolara sığmasını sağlıyor. Bu sıcak rengi gerçekten çok seviyorum" diyor.  

ULLATTI yumuşak kapanır kapağa ve 5 litreye kadar kapasiteye sahip.

Kathrine'nin bizim için hoş bir sürprizi daha var: "Ve bir de TORTUNA var, bu sevimli tepsiye bayıldım. Cilası, kırık beyazdan kuma renk yansımaları sağlıyor ve tepsiye gerçekçi bir görünüm kazandırıyor." 

TORTUNA taştan yapılmıştır ve deniz kabuğu şeklindedir.

Kathrine gülümseyerek sözlerini şöyle bitiriyor: "TORTUNA tepsisini banyomda takı ve saç aksesuarları için kullanır, Karayipler'deki kumsalda sıcak yaz günlerini hayal ederdim."

Neden bu plaj havasını banyonuza taşımayasınız? TORTUNA tepsiyi kum rengi NORA havlular ve ULLATTI pedallı kutuyla birleştirerek bir sahil havası yaratın ya da JYSK.com.tr'deki tüm banyo aksesuarları, banyo paspasları ve duş perdeleri seçeneklerine göz atarak yaratıcılığınızı konuşturun. Banyonuzu benzersiz tarzınızı yansıtan bir alana dönüştürün.

Daha fazlasını keşfedin

Havlunuzu seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

Havlunuzu seçerken nelere dikkat etmelisiniz?